Projekti

Radna Odjeća

Svaki kupac nam je novi izazov, stoga svakom proizvodu pristupamo posebno i sveobuhvatno. 

> KVALITETNI MATERIJALI
> PRIKLADNI KROJEVI (SLIM FIT, REGULAR, LOOSE)
> PERSONALIZACIJA PREMA POTREBI
> DIREKTNA ISPORUKA

Radna odjeća djeluje ne samo kao zaštita za zaposlenike, nego kao i odraz vašeg brenda. Kroz naše proizvode možete se istaknuti na tržištu i biti predstavljeni u najboljem svijetlu.

Osim naglaska na udobnost, sigurnost i funkcionalnost proizvoda, omogućit ćemo vam da taj proizvod jasno izražava vizualni identitet vaše kompanije.

FUNKCIONALNOST

Naša radna odjeća je namjenski rađena za potrebe različitih industrija kao što su metalna i drvna industrija, građevinarstvo, ugostiteljstvo, medicina..itd

Također, u ponudi imamo i uniforme za javne institucije kao što su policija, pošta i vatrogasci i drugo.

UDOBNOST

Poseban naglasak stavljamo na udobnost naših proizvoda tako da koristimo samo provjerene i kvalitetne materijale. Vodimo računa i o specifičnim svojstvima materijala, tako da po potrebama koristimo vodootporne, vatrootporne, antistatik ili druge specifične materijale.

HLAČE

DUKSERICE

JAKNE

MANTILI

PRSLUCI

TREGERICE

PREGAČE

KUTE

Što nam pomaže u razvoju naših proizvoda?

Industrija proizvodnje radne odjeće je jedan od pokretača tekstilne industrije u Europi. To znači da je ovo ujedno industrija koja najviše pomaže u razvoju izdržljivosti tekstilnih materijala i proizvodnih tehnika, ali i funkcionalnosti gotovog proizvoda. 

Kroz dugi niz suradnje sa velikim proizvođačima na tržištu uhvatili smo korak sa aktualnim trendovima te upotrijebili ih na razvoju vlastitih proizvoda. 

Prioriteti kupaca se mijenjaju na godišnjem nivou, stoga držimo korak sa svime što se događa na tržištu. 

 

HLAČE

Hlače za rad često imaju dodatna pojačanja na mjestima većeg trenja te su dizajnirane kako bi se omogućilo slobodno kretanje i udobnost tijekom fizičkih aktivnosti. Razlikujemo hlače na pojas i tregerice.

JAKNE

Najčešće su vodootporne sa unutrašnjom, štepanom podstavom ali mogu biti pravljene i od običnog kepera za rad u zatvorenim prostorijama, pri čemu se za njih često koristi i termin – bluze.

PRSLUCI

Vrlo praktičan komad radne odjeće koji je sve češće u upotrebi jer omogućava slobodu u rukama pri obavljanju raznih aktivnosti, dok istovremeno štiti tijelo od hladnoće ili drugih vremenskih nepogoda.

DUKSERICE

Najčešće pravljene od različitih pletenih materijala što omogućava izvanrednu termoizolaciju i udobnost a praktične su i jer predstavljaju sloj odjeće koji se po potrebi može skidati ili oblačiti ispod drugog sloja. 

MANTILI

Obično se koriste u zdravstvenoj industriji, laboratorijima te drugim oblicima lake industrije, pa su postali sinonim za profesionalnost visoko obrazovanog, radnog stanovništva.

KUTE

Za sve profesionalce iz oblasti zdravstvene njege. Obično pravljene od lakših i udobnijih materijala. 

PREGAČE

Simbol radno – zaštitne odjeće u ugostiteljstvu.

Teamdress
hrHR