“Zajedno, tradicija, znanje i inovacije čine kamen temeljac identiteta naše kompanije, oblikujući naše vrijednosti i usmjeravajući našu viziju za budućnost”

Znanje.

Tekstilna proizvodnja u našim pogonima se odvija već preko 60 godina. U svoje zlatno doba u pogonima nekadašnje ILZO Mahnjače radilo je preko 1300 zaposlenika. To akumulirano, dugogodišnje iskustvo je stvorilo jednu tradiciju kvalitete i pouzdanosti. Naš tim vještih stručnjaka i tehnologa radi skupa kako bi održali najviše standarde kvalitete i izvrsnosti.

Tradicija.

Naše nove generacije tekstilnih radnika imaju prednost spajanja iskustava starijih radnika i znanja dostupnog putem interneta. Svaki od naših 135 zaposlenih može da se pohvali velikim znanjem, produktivnošću i radnom etikom. Proizvodnju nadziru operativni menadžeri koji su sistemski obučeni za stvaranje visokog stupnja kvalitete proizvoda. Naša predanost tradiciji osigurava da svaki komad priča priču bezvremenske kvalitete i pažnje posvećene detaljima.

Inovativnost.

Inovacija je srce naše kompanije, tjera nas da istražujemo nove mogućnosti i izazivamo konvencionalnu mudrost. Implementacijom najnovijih tekstilnih tehnologija stvorili smo nove načine da budemo efikasniji i efektivniji. Korištenjem vrhunske tehnologije i prihvaćanjem modernih filozofija, uvijek nastojimo unositi svježe ideje u sve aspekte rada.

O nama

Utemeljena 2007.godine na tradiciji koja seže godinama unazad, kompanija Elchy-Tex d.o.o se brzo razvila u jednog od nositelja tekstilne industrije u regiji. Naše postojanje nije samo o poslovanju, već o stvaranju trajnih veza, o oblikovanju budućnosti tekstilne industrije s poštovanjem prema prošlosti i hrabrošću za sutrašnje izazove.

hrHR