Projekti

Industrija namještaja

Tapetarstvo predstavlja važnu ulogu u industriji namještaja tako što daje stil i udobnost raznim vrstama proizvoda, počevši od kuhinjskih stolica, otomana, fotelja i kauča.

0%

eko materijali

PRESVLAKE

Presvlake za stolice su praktični dio stolice koji znatno može promijeniti njen kompletan izgled. Također, različiti materijali služe i kao zaštitni slojevi protiv mrlja i izlijevanja.

> ŠTOF
> KOŽA
> SKAJ (eko koža)

TAPACIRANJE

Sa fokusom na kvalitetne vještine izrade i pozornosti na detalje, naše tapetarske usluge unose novi život u vaš stari namještaj ili daju dodir vaše osobnosti na potpuno novim proizvodima. Iskoristite naše usluge da bi poboljšali ljepotu i udobnost vašeg doma.

PODMETAČI

Pravo rješenje za vrtni namještaj jer se mogu skinuti i ukloniti u slučaju kiše i drugih nepogoda. Pravljeni su prema obliku stolice i obično imaju na sebi zatvarač kako bi se mogla izvaditi spužva, a tekstilni dio oprati.

Probudite kreativnost

Sport, moda i rekreacija

Uvijek smo spremni prihvatiti nove izazove tako da na nove projekte gledamo kao razvoj naših mogućnosti. Testirajte nas nekim vašim zahtjevom da bi zajedno ostvarili kreativne ideje.

MAJICE

Idealan izbor za događaje kao što su natjecanja, festivali, slavlja i okupljanja, ili kao poklon za neku posebnu prigodu. Izradite majicu s natpisom za vaš event i zauvijek ćete imati podsjetnik na lijepe trenutke koje ste proveli. Izaberite ono što vam najbolje odgovara:

> kratki ili dugi rukav
> muške ili ženske
> obične ili polo

LOV I RIBOLOV

Sve što je potrebno za entuzijaste koji vole uživati u prirodi. Ovi proizvodi su rađeni od ripstop materijala, što ih čini izdržljivim i otpornim na paranje.

ZASTAVE I BANERI

Trebate nešto što će jasno i glasno iskazati vaš stav? Zastave su idealan način za obilježavanje vaše kompanije, organizacije ili političke stranke. Predstavite se s ponosom.

EKO VREĆICE

Ekološki način promocije vašeg brenda. Naše vrećice izrađene od ekološki prihvatljivih materijala služe ne samo kao ambalaža vaših proizvoda, nego i kao poticaj za njihovu upotrebu u svakodnevnom životu. Korištenjem eko vrećica znatno doprinosite smanjenju prekomjerne upotrebe plastičnih vrećica i to je najlakši način da pokažete da vam je stalo do očuvanja životne sredine.

hrHR